Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill skapa kärlek tillsammans med dig


Vågor över sjö och strand

Hjälpa dig att ro din båt in till land

Bara krama om dig lite grann

Och är vi oense om någonting så singlar vi bara en liten slant

Och den här gången var det du som vann

Och vad vill du att jag ska göra?

Göra din saga lite sann?!

Okej!

Ja, jag lovar i alla fall att göra det bästa jag kan...

Ken Cassel
6/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-06 13:40



Bookmark and Share


    lory
ooooooo..don juan i sthl stan hihihi
2012-03-06

  LenaJohansson VIP
fint diktat
2012-03-06

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint. =)
2012-03-06

  Rise Little One
ja, man kan alltid lova
men att hålla vad som lovas
är en annan femma :)
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel