Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Influensan!

Som en farsot så smyger jag mig fram mitt ibland människorna
Tippar lite på tå
Låtsas vara osynlig
Hostar lite grann
Bacillerna flyger vida omkring med luften
Fångar upp en och annan människa
Måtte de vara en tuff en
För en och annan lär inom några timmar känna att det är varmt
trots att det är kallt ute
Få torka bort svetten ifrån pannan
Och det är då som febern sprider sig ifrån dig till mig
till dem och de till dom där
En massa besvär
Vår influensan sprider sig nu, tyvärr
Men var inte allt för ledsna över det
För snart så är ju ändå sommaren åter här, med allt vad det innebär...

Ken Cassel
6/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-06 18:28



Bookmark and Share


  anits VIP
inte kul med influensa
2012-03-07

  Ninananonia VIP
:) lite skoj...men inte skoj att ha den..
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel