Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju mer som jag börjar att älska någonting


ju mer ledsen lär jag bli

om jag blir av

med det

Så det är nog inte meningen att jag ska börja älska någonting

allt för mycket

Ty mig till någonting allt för mycket

Då jag vet hur lätt det är att bara bli av med det

Hela stycket

Och då det gör så ont så

Inget som man önskar någon annan

Ja, det är bara så...

Ju mer som jag börjar att älska någonting!!!???

Ken Cassel
6/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-06 19:37



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
bra skrivet, vi alla känner nog igen denna känsla.
2012-05-03

  Ninananonia VIP
Visst kan det vara så..
2012-03-07

  Rise Little One
det gör ju alla Ken...
2012-03-06

    ej medlem längre
Bra ken! Känner igen känslan........
2012-03-06

  Anders Nordlander VIP
Ändå måste du våga älska, att leva är att våga... tyvärr kanske många skulle säga!
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel