Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggheten i att inget är rätt

Det finns en tråd
ingen upptäckt

att alltid plåga
tankarnas börda
skära sönder organen
där ingen kan se

men allt följer
en gång
nog är den grusig
och ej bär den svalans sång
men den är där
och följer sitt led

Tryggheten i att inget är rätt
för vad gör känslan
när inget följer sin natur
och stjärnan blir själens glömda vän
då den aldrig hörts
eller funnits bland ruinernas tempel




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 121 gånger
Publicerad 2012-03-06 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson