Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket snack så lite tal

De sa inte mycket
Om fotboll
Men de snackade mycket
Surrade om ”el classico”

Men fotboll begrep de sig inte mycket på
Men de snackade i termer som de hört
Andra säga
En papegojornas kamp

Byggbaracken nära stationen
Där ”alla frågor löses”
Allt från fotboll
Till volymen på TV:n

Ja och varje fredag så skulle de bli
Miljonärer…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger
Publicerad 2012-03-10 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO