Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med anledning av en viss vapenfabrik

En röst som förtjänar att överrösta ljudet av tusen skenande visenter
hörs endast som ett svagt eko i dimman

Den rösten

Försöker väcka ett folk i dvala

Förgäves

För folket tycker sig drunkna i ett hav av nyhetsrapportering över en omvärld i misär

Men dem ljuger

Dem har bara blivit lata

För lata att lyssna till de röster som vill förändra

För lata för att titta på de bilder som gör ont

I detta land

Som säljer vapen

Och bygger fabriker

Åt diktaturer




Fri vers av micke ahlborg
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-07 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg