Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptäcksresan

 

Nattens tystnad viskar från mina drömmars kudde

Om vidrörande mjuka utbredda händer

spridande doftande äppelblommors blad

över min sovande kropp

 

Oåterkalleligt fri

att skåda det jag vill se 

Ty förnuftet kan inte sätta

gränser för vad själen vill erfara

 

Mitt sinne förs som ett frö för vinden

över luftens vindlande stigar

till uppvakningens plats i gryningen där

bilder aldrig kan bli sagda i ord

 

© Linda C Hansson

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2012-03-07 12:37



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Magiskt vackert. =) Glider med på resan rad för rad. =)
2012-03-14

  alvan
Så sant... Rent ljuvligt drömska rader. Man vill bara blunda och åka med. Snyggt!
2012-03-13

    Bodil Sandberg
Härlig poesi...härlig resa..som alltid vackra uttryck från din penna!
varma applåder!
2012-03-13

    ej medlem längre
Den innersta resan är den vackraste väl
beskrivet, vackert landar i orden.
2012-03-08

  Maria T
En ljuvlig poetisk dröm
som doftar äppelblom
2012-03-08

  issac.a.m
Vackert poetat...
2012-03-08

  Lars Hedlin
Tycker om denna!
2012-03-08

  lisa"puzzle"svensson
ljuvligt!
2012-03-08

    Birgersdotter VIP
väldigt fint
2012-03-07

    ej medlem längre
Du skriver så underbart att det känns i själen att läsa....
2012-03-07

  Eva Helene VIP
Så magiskt och vackert!
2012-03-07

    ej medlem längre
Mycket inspirerande
2012-03-07

    ej medlem längre
Mycket inspirerande
2012-03-07

  Änglaögon
Jättefin text, som en inre resa.
2012-03-07

  bittemi VIP
En otroligt vacker text!
2012-03-07

    lory
vilken härligt underbart resa...bilden gör den målande drömlik...du tr oss till en annan dimension,kära skrivarvän....applåder
2012-03-07

  zallander
nice
2012-03-07

  Ninananonia VIP
Vackert.. resan inom..
2012-03-07

  walborg
Lyfter lyfter och gör glad!
2012-03-07

  mickech
Mycket bra Applåd!!
2012-03-07

  Anoo Niskanen VIP
Mycket vackert!
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP