Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker hela tiden tänka så positivt det bara går


Men ibland så kan saker och ting kännas riktigt svårt

Och det är när fötterna mina känns tunga där de framåt går

i sina samma gamla vanliga spår

Ensamt värre

Pinsamt ensamt

Så det som jag glädjer mig som mest åt nu, är att det snart är vår

och att sommaren är på väg

Och att man snart kan ta sig en bira på något öppet ute Kafé

och gotta sig i solens sken

medan man tittar på de vackra kvinnornas brunbrända nakna ben

Hihi

Ja, jag försöker hela tiden tänka så positivt det bara går

Så gott jag förmår...

Ken Cassel
7/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-07 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel