Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätter att andas


Drar ett djupt andetag av den så kyliga luften

så här på kvällen

Känner hur lungorna fylls med

Oxygen

Det som vi alla människor behöver

Behöver för att kunna må riktigt bra

För utan syre kommer ingen någonsin mer kunna skratta och vara glad

Synd bara att vi här på jorden förgiftar den så mycket

Bäddat för undergång

Sorgligt men sant!!!

Fortsätter att andas så länge det bara går...

Ken Cassel
7/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-07 18:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2012-03-08

    ej medlem längre
Enkel fin diktformulering kring ett viktigt ämne,tänk hur luften är i Kina t.ex.
2012-03-08

  Rise Little One
begagnad oxygen följer också med Ken :)
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel