Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskin


 

Just nu
är jag mer maskin
än människa

Tanken
har plockats bort
och känslan
lyfts från mitt bröst

endast besvikelsen
är alltför tung
för att dunsta

från överhettad
stålhud

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-01-28 09:50



Bookmark and Share


  Smultris
Mycket väl ordat, Anna...

En dikt som fullkomligt skriker ut sin besvikelse...
2006-01-28

  Marlene Anna Linnéa
Aj, säger jag, ta dig därifrån

kryp, slå, riv, skrik, spring...

du har nog uppmärksammat det som såmånga ignorerar
eller kanske inte förstår... du förmedlar allt mycket bra

grattis
det är upp till dig nu, vad du vill göra med din känsla
2006-01-28

  Per Rydberg
Mycket målande beskrivning av en känsla av vanmakt! Jag tycker om det sätt du skriver på. Det ger mig muller i magen och igenkännande! Tack för att du delar med dig av känsloerna i orden!
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H