" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

antijantetext "Sverige, Sverige Fosterland...det är för jaevla bra" ...som Eddie Meduza sa, nu i ruinerna efter hans häcklade såssialdemokraters decennier av felstyre...




Aforism I-III: Individ i Sverige

~*~

I

Sladdkoppling

(Individ hona-hane)

Feminismen har gjort att det knappt finns någon som vågar vara kvinna idag
sporten har gjort att det knappast finns någon som vågar vara man

den fria individualismens filosofi gör
att det ovan inte alltid behöver vara sant


II

Individens rätt i samhället

Har du slagit dig
har någon mobbat dig
har systemet inte tid för dig

privatvård
privatskola
privatdeckare

löser fallen när ingen annan kan det


III

Släktträdsindivid

Nog är det spännande med Karl den Store
och även trippelkonungen Karl VIII Bonde
men de flesta i Sverige är ju bönder och valloner
och det är stundom lika spännande historier

20 Februari 2012

LPWJ




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-07 22:10



Bookmark and Share


  thyra
Tycker om alla, men II:an ger mig mest! :)
2012-03-08

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord som jag begrundar.
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP