Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variation på temat gammal amerikanare...



Älskaren


 

Med olja i blodet
andas du bensinångor
över kylig morgonplåt
och ditt hjärta slår
med åtta cylindrar
för hennes krom.

Hon omfamnar dig i vinyl
då ni tillsammans
ger er av med ett vrål
på livets vägar.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 582 gånger
Publicerad 2006-01-26 07:06



Bookmark and Share


  petter rost
Plötsligt hit ner i åren och ut i den världen av hk, krom och galonsäten. Bland de mest erotiska dikter jag tror jag läst!
2013-11-10

  Smultris
Får rysningar av dessa rader... Mycket, mycket bra...
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H