Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variation på temat gammal amerikanare...

Detta blev väl egentligen slutprodukten efter mina Älskaren och och Älskarinnan. Men jag tyckte om dem också så därför publicerade jag dem med...





Raggarbil


 

Med olja i blodet
andas du bensinångor
och ditt hjärta bultar
med åtta cylindrar
då du med ett vrål
kastar dig ut
på livets vägar.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 591 gånger
Publicerad 2006-01-29 09:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tänker först: 'en on road-dikt!'
mmm...
bilvägarna som livets väg...
det vore kul att läsa mer om det!
T
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H