Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alls otacksam


 

Man kan leva på tro, hopp och kärlek.
Men har du någonsin hört
att man kan leva på pengar?

Jag är inte alls otacksam

men en kyss är mer värd än pengar
så vill du skänka mig något
ge mig då kärlek och mitt hopp tillbaka.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-01-26 19:39



Bookmark and Share


  noname_realmind
Nej, man kan inte äta pengar sa en klok indian, men de gör livet bra mycket bekvämare...
Utan tro, hopp och kärlek skrumpnar själen. Bättre fattig och lycklig än tvärtom :)
2006-01-27

  mb74
bra,det stämmer nog:)
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H