Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vanligt så blåser de oss


Joakim Larsson säger att försäljningen
Av lägenheterna inte ska ”oroa” hyresgästerna

Man kan förmoda att det är lika ”seriöst”
Som drivandet av äldreboendet eller nåt

Och ”skäl” att man skulle frigöra kapital
Är så kapitalt dumt så man anar inte hur dumt egentligen

För behöver man pengar till fastigheter så lånar man
Även om man är en ”stad”

Annars så måste man väl bygga för samma pris
För att det ska vara ekonomi i det

Eller är det en del i ”mygel-bluff och mut” ekonomin
Som höger regeringen verkar ha infört….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-08 08:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
Är inte så jätteinsatt i just den frågan, men håller definitit med om att högerregeringen myglar generellt sätt kring det mesta, försämrar för de som har det svårt, förbättrar för de som redan mår gott, va fan e de för politik!?
Viktigt ämne du tar upp!
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO