Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bombrädsla




Det sägs att det är lätt
att känna igen
en självmordsbombare.

De är så himla nervösa.

So what ?

Jävla nybörjare !

-"De blir aldrig nåt mer".




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-08 09:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jaså, men om man är kär och skall berätta det för mamma och pappa. Då kanske man är nervös för att släppa en sådan bomb.
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP