Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika vacker som farlig!

Hej du!

Jag kan se att du är lika vacker som vanligt

Lika vacker som farlig med ditt utfällda mörka hår som ligger

så smidigt över dina axlar

För du glänser så mycket att jag till och med blir bländad av din skönhet

För när jag kisar emot dig med mina klara ögon, så kan jag märka att på min ena kind

så rinner det ner en tår

Så det kan inte vara något annat än kärlek det som jag ser

För när du ler vill jag ju bara ha mer och mer

Mer och mer av den varan!

Och det fast att jag vet att det är det som är den stora faran?

För det som ibland kan kännas så otroligt rätt

kan ibland vara så otroligt fel!

Men det känns redan som om du har flyttat in i min själ!

Och så länge som det känns rätt, kommer jag aldrig be dig

lämna mig helt ifred

Så hej du!

Jag kan se att du är lika vacker som vanligt

Lika vacker som farlig...

Ken Cassel
8/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-08 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel