Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och de säger ju inget, men män som inte är män, får inga skjut men de tar sej ändå verkar det


They got no balls



Man vet inte ”säger man”
Vilka snutar som sköt skotten i Stockholm
Som bl a ”regnade in i gymmet”

Och
”hur svårt kan det vara”….
Eller
Vill snutarna ljuga om det, med….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-03-08 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO