Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när jag äntligen har hittat dig


så släpper jag aldrig taget

Slutar genast upp med alla dumheter som jag håller på med

på en gång

Alkohol, brass och vaket

Allt för att jag vill uppleva tillsammans med dig en vacker sång

En sång som går om och om igen

Så vad gör jag inte för dig, min älskade vän?

Ger upp hela mitt gamla liv

För med dig så kan jag känna ett driv i rätt riktning

och ett jäkla Svensson liv till hålligång

Men det kan jag leva med

Du och jag, skrattar så gott åt allting, på en och samma gång

För det som har varit, har varit!

Och det kan vi inte göra så mycket åt

Men vi kan göra någonting för framtiden

Och åt det så behöver vi inte ens säga förlåt!!!

Nu när jag äntligen har hittat dig...

Ken Cassel
8/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-08 12:52



Bookmark and Share


    lory
kärlek ken ..kärlek
2012-03-09

  Rise Little One
positiva tankar som alltid.... Bravo Ken :)
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel