Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..Erkänner mig skyldig till detta.... OBS Känsliga personer UPPMANAS att AVSTÅ från läsning OBS


"ABSURDA BOKTITLAR !"

"MINE KAMPF"= När Hitler gick på "den allra sista minan" de där vårdagarna i Berlin 1945...


"Det Kolumnistiska Manifestet !" - När det starkt högerinspirerade bokförlaget TIMBRO försökte göra ett manifest för de högerpopulistiska ideologierna.


"Första Loosers-Boken" - En travesti på Bibelns Första Mosebok, den version som deltagarna i TV-programmet Biggest Looser lyckades svettas fram.


"Pig Brother" - En fotobok med de vidrigaste, mest skandalösa, sjukaste och mest stupida scenerna ur 2012 års "Big Brother" .


"Två och En Halv Mens(truation)" - En Bild-Kavalkad-Bok av snuskigheter, sexuellt störda sängkammarscener, intensiva coitusinslag, i huvudrollen: Den Oförniknelige Charlie Harper (Charlie Sheene). ALLT av "samlagsnatur" från åren 2004 och ända fram till det "bittra slutet" (2010) . Även en del bortklippta scener (som ansågs FÖR vidriga) ingår .


"MODERERAT MODERAT MANAGEMENT " - En bok av Finansminister Anders Borg (M) där han , ärligt och öppet, redovisar den Moderata strategin inom det ekonomiska området , hur man behåller skyddsnätet och ändå, nästan omärkligt, naggar det i kanterna år efter år, UTAN att de svenska väljarna fattar ett kopek ! Boken finns, egentligen INTE alls, det här är ett illegalt ex ,som kommits över efter metoder som jag INTE kan uttala mig om .
Naturligtvis kommer Författaren att FÖRNEKA alla kännedom om denna bok ,men, likväl, det är hans egna ord ! ( I förarbetena till boken har Anders Borg, med skrivstil, skrivit att boken SKA utkomma EFTER valet 2014 !)

----





Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-14 12:16



Bookmark and Share


    lory
bravo bravo...kramar o applåder
2012-03-16

  aol
bra svingar du pennan rätt ner i byken som vanligt, fortsätt så gillar din tuffhet,
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska