Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den internationella kvinnodagen!

Året om
när jag bejakar
den finaste inom mig
själen
kroppen
kärleken!




Fri vers av lory
Läst 521 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-03-08 17:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Året om
Eran dag
2012-03-20

  Johan Bergstjärna VIP
Kvinnan är det första könet.
2012-03-15

  aol
sant så fint skaldat vännen,
2012-03-14

  erkki
Snygg reaktion mot denna i singularis betecknade företeelsen. EN kvinnodag per år alltså. Jag hade lite skoj åt det, tills jag insåg att den inföll på 40-årsdagen av vår förlovning. Då försökte jag mig på lite eftertanke.
:-)
2012-03-12

  Lars Hedlin
JA alla dagar ska man bejaka livet kärleken kvinnligheten manligheten och föreningen av de alla tre...kram
2012-03-12

  Sunlight
Ja:)
det borde alla göra
för vi är alla finast;)
2012-03-09

  Ninananonia VIP
:) Bra... låt varje dag vara jämställd ...bejakande :)
2012-03-08

  Olof Lagerhorn VIP
Javisst ska det vara en "dag" utan klockor och datum. Vackert och originellt!
2012-03-08

  Dandelion
Ja-a,
bejaka de som e bra
året runt
kvinnligt
manligt
mänskligt
djurligt
naturligt
äkta
året runt
bejaka de som e bra

säger ja
tra-la-la...

Bra L,
kramar G.
2012-03-08

  bittemi VIP
Fina rader!
2012-03-08

  M M Mannheim VIP
Titeln säger allt. Men när kommer internationella medmänniskodagens dag kommer?
2012-03-08

  Destino
Fint min hjärta!
2012-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag tar totalt avstånd från påfundet den internationella kvinnodagen.
2012-03-08

  Magica VIP
Fint skrivet!
2012-03-08

    Birgersdotter VIP
Toppen
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen