Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör dig inte!!!


Stäng av ditt fordon och kliv ur bilen och lägg dig på marken

på magen med dina händer framför dig

väl synliga

Annars så skjuter vi

Två, två, ett Centralen

Vi har den misstänkte under uppsikt packad och klar

Okej, två, två, ett

Uppfattat

Over

Cops...

Ken Cassel
8/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-08 18:11



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Sådär var det för min kompis... efter det lilla misstaget polisen gjorde hatar han nu dem :/
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel