Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tidsräkning är tvåtusentolv år tillbaka


Som en fis i rymden

Solen

Solen den är medelålders och har hunnit brinna i en och en halv miljard år tillbaka

Och har minst lika många år kvar att brinna

Skina

Och innan den hinner implodera så lär alla vi här på jorden åtminstone

bara ha hunnit försvinna

Och det med ett helt gäng med sekler innan dess

Århundraden

Årtusenden...

Ken Cassel
8/3-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger
Publicerad 2012-03-08 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel