Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varelser i natten


Skuggor som skimmrar till ibland träden

En fullmåne som lyser med sitt gula sken

En vild Lokatt som ryter

En jägare som emot jaktlagarna bryter

Skjuter

Skjuter men missar

Rätt åt honom

På honom så lägger jag mitt rivir när jag obemärkt i mörkret på honom

smyger mig förbi

och på honom pissar...


Varelser i natten

Skuggor som skimrar till ibland träden till fullmånens klara

gula sken

Mitt ibland skuggorna i den så mörka skogen

så tassar det fram

ett par smidiga och raska ben...

Ken Cassel
8/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-08 19:58



Bookmark and Share


  Rise Little One
du tittade så mycket på Twilight Ken...
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel