Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som än händer i ens liv


så är det ingen mening

att man under någon längre tid känner sig ledsen

och besviken

då man själv som oftast bara mår dåligt och lider

Och det vill man ju helst bara slippa göra

Och då spelar det ingen större roll vad det än gäller....

Ken Cassel
8/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger
Publicerad 2012-03-08 21:38



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det är lätt att säga Ken, man vill inte känna sig ledsen eller besviken - det bara kom och man var inte tillräckligt stark att stå emot....
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel