Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning på den här


Jag vill bli din dröm och din fantasi


Jag vill bli vad du än vill att jag ska bli

Den som du trånar efter så mycket

Den där som ska uppfylla alla dina innersta drömmar

De som ömmar varje gång som du ensam ligger och sover utan någon som helst

sked till sked

Inte konstigt då att du i dina drömmar som oftast bara gråter

Och det med besked

Så ledsen så

Så låt mig nu få bli din dröm, din fantasi, så kommer jag genast och dig

hälsar på

Vill du inte det...?

Jasså, inte

Så sorgligt så...

Ken Cassel
8/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-08 22:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Dröm och fantasi
allt som det kan bli
ljuvadagar stilla stunder
livet blir ett särskilt under
2012-03-10

  Rise Little One
drömmen och fantasin är de bästa man kan ha...
2012-03-09

    lory
sköna rader mr ken...
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel