Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjden av.

Har vi nåt höjden av ytlighet, eller är vi inte färdiga än?
Du gråter tårar för det som var och jag gråter tårar för det som är
Vi ler som aldrig förr
Allt är så jävla bra...när man är kåt ung och glad
"Jag har tänkt på en sak", brukar jag säga
Mina vänner tycks inte tänka alls
Allt tycks vara i en Gudagåva till balans
Jag är en handfull av för stora mått
Tycks vara, är jag det jag vill?
Om nätterna tänker jag ibland "schh, käft, ligg still"
Jag vill ligga stillsamt på en äng
Bara ha en poäng
Med allt





Fri vers (Modernistisk dikt) av Philip V
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-08 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V