Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rika och avdrag igen


Dom rika gör avdrag för barnvakt
På fjället
De fattiga, de utan jobb
De har inget att dra av

Utom möjligen pjäxor och kläder
I bästa fall




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 97 gånger
Publicerad 2012-03-10 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO