Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens renaste väg!

Min man kom hem från jobbet
och berättade att vid eftermiddags-
kaffet hade det diskuterats högljutt
vid kaffeborden vad äkta kärlek egentligen
var... Han sa till mig: -Har du något svar?

-Absolut att jag har... Om du tar av dig dina kläder
här nu skall du få se en kärlek som slår till på
direkten, precis just nu har jag upptäckt den...

Min man sa: -Va... och började genast klä av sig och
fortsatte, men ska inte du klä av dig, du plockar
ju bara upp kläderna jag lägger på golvet...

-Nej, sa jag, det här skall bli ett bevis på kärlek
som har ett så´n äkthet över sig att du kan för
grabbarna i morgon berätta om hela akten att
du klädde av dig och vad, som hände sen...

Så tog jag hans kläder och la dem i tvättmaskinen
och sa: -Detta är kärlek!
-Va, sa min man...
-Javisst, och en sån här kärlek kallas tvättäkta!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-09 20:22



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Underbar text, det snörde ihop sig i halsen.
Tvättäkta med krympmån.
2012-03-10

  ULJO
En alldeles underbar berättelse med värme och humor. Strålande.
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt