Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelser.


där är
röster som storslaget blandas –

getingbon
getingbon

och jag är illa
stridbar
svullen
när jag spyr vita bin för att sedan dö.

för vart du än lämnar mig följer jag efter
ett stålhårt omfång,
en hjärnas ljudlösa explosion
på norrmalm 15:21.

---




Fri vers (Fri form) av Jennie M
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-09 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M