Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta på mig


Rör på mig

Andas på mig

Krama om mig

Pussa på mig om du vill

Låt mig få känna att du finns till

Finns till här i min närhet

Och du behöver inte vara rädd för mig

För det här är även din planet, så vitt jag förstår och vet

Så kom igen, vet jag

Ta på mig!


Ken Cassel
19/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-10 19:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) berör fint skrivet
2012-03-12

  Rise Little One
Innerligt längtan var klädda med vackra ord...
2012-03-10

    ej medlem längre
Bra! fin längtan jag känner igen.
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel