Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer att ta sig en liten stund


En liten stund att tänka sig igenom saker och ting

Hinna känna efter riktigt ordentligt

Och det när vi två nu inte längre har varann

som första tjing

Och det efter att allt bara eskalerade då vi två sist kom ihop oss

och skrek åt varann

Ta du och stick och brinn

Försvinn du bara

Lämna mig ifred

Och det här kontentan av det

Ett förstört förhållande som redan innan var i en djup kris

För vad är kärlek egentligen...?

Ken Cassel
11/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-11 07:07



Bookmark and Share


  Rise Little One
Kärlek är en blanding av 50 % tro, 50 % respekt, 40% njutning och 60% smärta...
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel