Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slå på ditt kärleksljus


Nu när våren är här, så är det åter dags att slå på sitt kärleksljus

innan man går ut

Det som säger att man är solokvist och tillgänglig

Och det gör man hur lätt som helst utan några som helst besvär

genom att dra på sig ett riktigt stort leénde

och sätta på sig en glad liten strut

som sticker ut

För alltid är det någon då som kommenterar en så här till våren

Och kanske det är en vacker liten brud

Vilket flyt i sådana fall

Och kanske man då åtminstone blir till bästa vänner utan skryt

Och där så tar vi sen bryt

Slut!

Ken Cassel
11/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-11 09:48



Bookmark and Share


  Rise Little One
Gud, vädret spelade en viktig roll i människors liv i din text Ken...
2012-03-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut
lys upp med
Ditt bästa för
Din nästa mycket
gott Du då kan
befästa... Vem vet
vem som då Dig
vill gästa... Det blir
kanske dubbelt att
få festa! Din idé
blir god att testa!
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel