Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog Håkan Julholt vägen?


Han kom

Han såg

Han förlorade

Hade sina femton minuter i rampljuset

Är numera helt bortglömd

Men vad hade han räknat med efter sin dunder tabbar

emot det svenska folket?

Så nu sitter han väl där hemma i Örnsköldsvik någonstans

och surar

medan han förstrött tittar ut genom något fönster, helt maktlös...

Ken Cassel
11/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-11 12:09



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Han var riktigt duktig han med att klämma dit de egoistiska borgarna, har du inte hört debatterna? Tror du förväxlar Juholt med Löfvén han kommer från Örnskölsdvik. Duktig han med, du har väl sett sossarnas nya siffror. Ser verkligen fram emot valet !!!
2012-03-11

  M.A.J.R
Så kan det gå när man är bluffare. Kunde se det på hans mustasch att han var det hehe
2012-03-11

    Ken Cassel
Hej vännen!
Fick inte fram ditt meddelande, men såg ändå att du hade skrivit ner en kommentar
Och du har säkert rätt
Han stiger i några andra grader istället
För djävligt helt enkelt
Hihi

Mvh

Ken
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel