Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyinflyttad och hopplöst hoppfull

Textar kartonger, släng eller spara
Chansen att avsluta allt som hittills varit,
såren som varat i trettio dagar gånger tretton
Hjärtat som slagit i etthundranittio

Öppnar fönstret på glänt,
för att släcka, utplåna
Men inget försvinner. Jag brinner
för dig. Förlåt

Väggarna som skulle prydas med nya foton,
speglar min viljekrafts frånvaro
Dina sms, min tomma hjärna. Mitt fulla hjärta
som svarar på max fem sekunder ändå

Allt är det nya så kalt, tomt
och vårvindarna viner kallt
Låter gatusmutsen färga mig med förra årets smärta
och själsliga svärta

Ja, det är så förskräckligt svart tomt kallt
du bor bara två minuter bort nu
och det förändrar ju inget

Och på så sätt förvrids allt




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 281 gånger
Publicerad 2012-03-11 16:17



Bookmark and Share


  mariesj
du är så bra på det här, så bra
2012-03-22

    annikaelisabet
Starkt och berörande. Känslorna framträder så tydligt genom de enkla bilder du skapar. Vackert!
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta