Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beethoven skrev en och annan bra symfoni


Men för att han skulle kunna klara av det så behövde han i sin själ

en massa harmoni

plus en stor skopa inspiration och energi

Så inte förens han hade det så kunde han skriva ner någon magisk melodi

Precis som det är för en annan då rå, många gånger

Allt måste stämma in och kännas bra, för att resultatet ska kunna bli

till något bra

För så tycker i alla fall jag

Man måste kunna få ha lite svängrum omkring sig, för att kunna skriva ner

någon riktigt bra poesi

För att ha chansen att i huvudtaget kunna släppa sig helt fri

och skriva ner något riktigt banbrytande...

Ken Cassel
11/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-11 18:26



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Till Ken: Kreativitet har många vägar, inte alltid de mest harmoniska vägarna. Att en Larz, som nu är ute och hatar all klassisk musik är ju inte förvånande, för vad gillar han egentligen?
2012-03-11

    ej medlem längre
Att Beethoven behövde harmoni tror jag inte en sekund på. Han skolades in i musiken som spädbarn och brottades senare med självmordstankar när han blev mer och mer döv. Han lär ha skapat sina verk genom mycket ångest och smärta! Det är också en kanal för kreativitet.
2012-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att allt han gjorde var totalt värdelöst. Jag hatar Beethoven och all annan klassisk musik.
2012-03-11

  LenaJohansson VIP
just det...bra
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel