Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår sista sekund.


Pang.

Sikta nu
Det är din sista chans
att förgöra detta
en sista gång
Maskingevär mot hjärta
Pump pump pump pump
Pang.

Tystnad. Domnad. Död.

Nancy Sinatra sjunger
I used to shoot you down
det var Jag som brukade skjuta ner dig

Bang Bang
My baby shot me down.





Fri vers av Ruterdam
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-11 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam