Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV 4 limerick



En programledare från TV 4
Tyckte att ny var råden dyra
För hur han ej sej vände
Filmade nån hans ände
Och han kunde inte kamerarna styra




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger
Publicerad 2012-03-11 20:06



Bookmark and Share


  zallander
Smärtfyllt målande och tungt
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO