Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 år av 100 eller 100 000


1 år har gått
sen
Det känns som om
100 år kommer man att hedra

Minnet av nåt, en katastrof
tusentals mänskliga tragedier
Eller vad, vad är det man hedrar
Egentligen?

Borde man inte sörja
Mänsklighetens, eller i alla fall Japans
Värsta misstag sen, Pearl Harbor eller nåt
Och DET kostade dessa liv

Ja eller i alla fall en stor del av dem
Och framförallt, de som kommer att drabbas
I framtiden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 82 gånger
Publicerad 2012-03-12 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO