Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅSÖN


En liten ö i en stor sjö

Och där det bor fullproppat med skrikande måsar

och nyfödda ungar

Och en dag så råkade jag att ro förbi där

Vilket jag inte skulle ha gjort

För måsarna vart helt galna och började att störtdyka emot mig

Anföll mig

Attackerade mig

Jagade mig

Ville döda mig

Och då jag blev lika förbannad som de och skrek tillbaka

Okej, Okej!!

För att i samma stund skyndsamt ro därifrån

Vilka flygfän till fån!!!

Rena rama Alfred Hitchkok storyn ju!!!

Fast min var verklig...

Ken Cassel
11/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-11 23:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet Ken, det är inte roligt
att bli anfallen av ett gäng måsar, har blivit
det själv så jag vet
2012-03-13

  Rise Little One
mycket underhållande text, lagom att börja på en måndagsmorgon
2012-03-12

    ej medlem längre
Ha ha ,fan va bra........!
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel