Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För de jag älskar, gör jag allt

 

 

jag har tankar i mitt huvud som jag aldrig tänkt förut
och den pojk som alltid valt våld som absolut sista utväg
hyser nu inga tvivel om att möta ondska med ondska om så krävs

förut var jag rädd men inte längre
för när man knuffats över gränsen mot sin vilja
så är det försent att vända om

men jag hoppas att det stannar vid tankar
att jag inte tvingas vidta åtgärder
och begå handlingar som inte går att få ogjorda
handlingar som begraver den pojk jag en gång var

föralltid

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-12 04:37



Bookmark and Share


  Maria T
Att möta ont med gott
det hjälper
2012-03-29

    Tea Alex
Jag känner igen tankegångarna. Man blir förvånad hur man reagerar när man är med om saker som man mest tycker ska hända på tv. Jag tänker att det är viktigt att ge sig själv möjligheten att få en bra framtid. Om man bygger för mycket av sitt agerande på hämnd, våld (oavsett om det är fysiskt eller psykiskt, verbalt eller mentalt våld) eller att se saker i svart så är det jättelätt att det smittar av sig på vilka som dras till en. Man behöver bra människor kring sig för att må bra.
2012-03-23

  stenen/ Yv Ericsson
bra att det stannar i tanken, i poesin
2012-03-16

  Micky
Gör inget som inte jag skulle göra. Kämpa! En jävla dag ska vi också bli lyckliga.
2012-03-15

    robertaflack
gör inget dumt,livet kan ge mer .Du är poet välj det
2012-03-14

  Fru Intighet
Säger som föregående talare.
Gör inget dumt vad du än gör.
2012-03-13

  Sophie Jennifer
Gör inget dumt, Nicklas.
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP