Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh boy!!!


Jösses

Är det sant

Solen den har visst tittat fram

Så nu så lyser den varmt där uppe på himmelen

med sitt glada ansikte

då den ler vackert åt mig, så mycket den bara kan

Och hade den bara haft en arm så skulle jag mer än gärna vilja

skaka dess hand

och bjuda med den lite senare till sommarland

Och där bjuda den på en liten sväng i Berg och dal banan

då vi två tillsammans kan skratta lite grann

Skratta åt att det just nu är vår och att sommaren är på intågande...


Oh boy!

Jösses

Har ni sett

Vilken underbar sol

Så gör nu i ordning era balkonger och ta fram en kall bira

och en solstol...

Ken Cassel
12/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-12 12:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt skrivet, en taxt
att bli glad av
2012-03-13

    lory
härligt soligt o med glädjen i fickan hihi
2012-03-12

  Rise Little One
nähä...

har inte tid att göra i ordning min balkong
för solen vill inte vänta så långt
den vill festa nu med en gång
så sätt igång...
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel