Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tankarna förs till en riktigt god vän En älskade vän...


Du är någon annanstans


För du är ju inte här hos mig

Så jag undrar vad du gör just nu

Ja, vad gör du?

Men vart du nu än är så hoppas jag att allting

bara är bra med dig

Att allting bara är helt okej!

För annars så vet du väl om att till mig, så kan du alltid höra av dig

om du behöver hjälp med någonting

Om inte annat så hoppas jag att du nu kan känna av mina tankar

nu när jag står här helt ensam

och tänker på dig

Deja vu!

Men tills nästa gång som vi bara möts, så får du väl sköta om dig...

Du är någon annanstans!

Ken Cassel
12/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-12 15:08



Bookmark and Share


    lory
fina tankar
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel