Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskinen drar Doctor Snuggles kort; där syns ingen kamel i tredje ögat, blott en bit av ett hjärta lika stort och rundlagt som universum





Regnbågen (sjuttiåtta i sol)

 

 

 




en uppblåsbar doktor

på regnbågen rullar

från stjärnan mot jorden

till hembakta kullar


de cyklar längs kosmos

med vitdvärgar bollar

drar färger ur solen

sår klokskap i stollar


förevigt helt startklar

hörs livsfrågan snurra

i snigelhus spordes

hur sirapsträd hurra


på framkomna färgfält

där muskatter morrar

planteras planeten

som jordmaskar borrar






tolkning : Krökta banor behöver en fast hand. Äkta förvandling kommer till den som förvaltar ljuset. Att finna lugnet i all överhettad fantasi...





 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-12 16:33



Bookmark and Share


  Nanna X
härligt rimmat om ett skönt kort, fint att du bidrar med tolkningen också ; )
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP