Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu mera kärlek kommer här


Gå inte och förändra dig, för att göra mig till lags


Du har ju aldrig gjort mig besviken förut

Och jag kan inte föreställa mig, att du skulle börja göra det nu

Så det spelar ingen roll för mig, för jag kommer ändå

aldrig att lämna dig

För trots våra problem så har vi kommit en bra bit vägen

då det har varit goda tider och dåliga tider

Men jag vill ha dig precis som du är


För jag behöver få veta att du alltid är du

Att du är, min älskling

Någon som jag känner igen

I alla fall så länge du bara vill tro på mig

att jag är din bästa vän

Det som jag vill tro om dig, när det gäller mig


Ja, jag kommer att för alltid älska dig

Det som jag har lovat dig ifrån första stund

Och jag kan inte älska dig bättre, då du är precis som du är

Håller dig så varmt om hjärtat

Håller dig så otroligt kär...

Ken Cassel
12/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-12 16:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och kärleksfullt skrivet
2012-03-13

  Rise Little One
en öm och kärleksfull alter - mycket bra diktat Ken.
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel