Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk, friform.


Iförd Uniform

Jag vill att du leder mig framåt i livet.
Jag vill att du tar alla svåra beslut.
Jag vill att du är den som tar de första stegen.
Jag vill att det är du som slår och med järnhand bestämmer.
Jag vill att det är du som kräver, beordrar och tar för dig.

För när jag är auktoritär så är jag maktlös.




Fri vers (Fri form) av Vall-H
Läst 217 gånger
Publicerad 2012-03-12 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vall-H
Vall-H