Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag låter dig stå till svars inför alla gudar som bara finns


Och anklagelsen gäller att du är

Allt för vacker

Allt för smart

Allt för underbar

Allt för välskapt

En trafikfara så fort du bara går utanför dörren

Så nå!

Vad har du att säga till ditt försvar

Hm!

Ingenting!

Ja, jag kunde just tänka mig det

Då får du väl dra in en advokat och hoppas på det bästa i rättsalen

där alla gudar på dig

bara lär titta sig mätta

Underbara du!!!

Ken Cassel
12/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-12 17:16



Bookmark and Share


    lory
helt ballt
2012-03-13

  Rise Little One
Skrattar tills jag hickar...
2012-03-12

  Filosofen2
Hahahaha den är så underbar:)
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel