Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min nya kvinna!!


Jag älskar dig Liselotte

Jag vill att du ska veta
att jag mycket väl förstått
ditt hjärtas djupa längtan
och dom sår din själ har fått

Men jag vill gärna dela
få din tanke att förstå
att jag skall alltid vara
i ditt hjärtas djupa vrå

För alltid runt omkring dig
ska det bara vara jag
en sol, en ros, ett minne
till mitt sista andetag




Bunden vers av Nicklasb
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-12 18:19



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Kärleksfullt
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb