Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens röst



Mina tankar flyger

med vårens vindar

vaken eller somnad

här hos mig finns bara du

natt eller dag

inom mig skiner din sol

OM

du visste att i mitt hjärta sjunger

din röst lugnt

OCH

i mina vandrande dagar

är din pltas tom

så kunde du tända en eld

med dina kärleksfulla blickar

Låt längtans känslor

passionen och den äkta kärlekens röst

hittar sina vägar till dig

OCH
leva hur länge de vill,

Den 12/03-2012, "Nasrin"





Fri vers av Nasrin
Läst 322 gånger
Publicerad 2012-03-12 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin