Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FEMTIOÅRS TANKE



Det går inte att dra tiden tillbaka
det gör mig sorgsen
men även glad

Sålunda kan man satsa allt på nuet
och i viss mån
den så kallade framtiden

Det som varit kan inte ändras
men om möjligt
förstås

Förgås ej av sorger du aldrig kan ändra




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-12 18:54



Bookmark and Share


  ULJO
Kloka rader
2012-03-16

  Jack E. Gladh VIP
Process

Där sorgen

har sitt fäste


Får man tänka på

det goda som var


Vandra på de flisor

där smärtan är överkomlig
2012-03-13

  walborg
Svårt ibland, men klokt
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP